Ontstaan


Dikwijls worden in allerlei facebookgroepen Aalsterse Carnavalsactiviteiten geplaatst, soms tot ergernis van sommige mensen en het overzicht wordt kwijt geraakt. Daarom is er nu DE website om alle OILSJTERSE (CARNAVAL)ACTIVITOITEN te promoten!

Nu is er ook deze "overzichtspagina" waar we de info verzamelen: Zelf kunnen jullie je eigen activiteit toevoegen. We zijn ook te bereiken via facebook: nodig "Koen De Vogelaere" of "Elien van Digitaleregioaalst" uit op jullie evenement of stuur ons een bericht.

Digitale Regio Aalst en Carnavalaalstkoentje hebben de handen in elkaar geslaan om, eerst elk apart en sinds eind 2014 samen, alle Aalsterse carnavalsactiviteiten te verzamelen en te groeperen. Zowel op de facebookpagina van Digitale Regio Aalst en de Carnavalaalstkoentje Facebookpagina, carnaval.oilsjt.be en Carnavalaalstkoentje.blogspot.be maken we graag reclame voor de komende activiteiten van de Oilsjterse carnavalsgroepen. We willen graag deze agenda verder aanvullen, het hele jaar door, en dit kan enkel met jullie hulp!

verkopen (zolang de voorraad strekt...)

Volgende berichten kwamen binnen voor de verkoop van snoep, taarten, kerstrozen,... wij sommen ze hier op, maar op=op.

 Voor meer info, contacteer de leden van de groep:
  • Gebakverkoop AKV Tisj €6 per doos. frangipane, vanille-, of chocoladewafels. €8 per 4 mattentaarten. Via de leden
  • Lotus Actie AKV Beplekt En Bespoeten €7 per zakje! Diverse Lotus Koekjes in één pakketje. Levering zaterdag 29 september. Via de leden
  • Snoepjesactie AKV Gratietanders €5 per (gemengde) tipzak van 400 gram. Daarvan €0,5 t.v.v. Levensloop. Via de leden
  • Snoepjesactie AKV Schie 'dj Oit! €4 per zakje zoet of zuur. Via de leden
  • Wafelverkoop AKV De Matotten  Wafeltjesactie met vanille- en chocoladewafels of frangipane. €6,5 per doos. Via de leden
  • Zakje Lu-Koeken AKV Afgebesteld  Lu-koekenactie met een variatie van 8 soorten koekjes. €7 per zakje. Via de leden
  • Papierinzameling AKV Schiefregt'Oever  Container op het terrein ('t Spieken Aalst)